Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeti

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Știri și evenimente

09-10-2019

Întrerupere furnizare apă Având în vedere derularea proiectului Extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în comuna Săucești, pentru racordarea noilor instalații la rețeaua de baza, se va opri furnizarea apei, în satele Săucești și Schineni, începând cu data de 09.10.2019 orele 22.00. Rezervoarele vor fi reumplute din 10.10.2019, urmând ca în ziua 11.10.2019 orele 9.00 apa să aibă presiune normală. Vă mulțumim pentru înțelegere! Conducerea Primăriei Săucești

Întrerupere furnizare apă
Având în vedere derularea proiectului Extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în comuna Săucești, pentru racordarea noilor instalații la rețeaua de baza, se va opri furnizarea apei, în satele Săucești și Schineni, începând cu data de 09.10.2019 orele 22.00.
Rezervoarele vor fi reumplute din 10.10.2019, urmând ca în ziua 11.10.2019 orele 9.00 apa să aibă presiune normală.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Conducerea Primăriei Săucești

28-09-2019

Înhumare Moșneguțu Costel

Primarul Comunei Săucești mulțumește tuturor celor care s-au implicat atât material cât și instituțional pentru posibilitatea de a urma rânduielile creștinești de înhumare a concetățeanului nostru Moșneguțu Costel.
Prin Serviciul Public de Asistență Socială care a facut demersurile necesare, atât la spital cât și la serviciul municipal de stare civilă, au fost întocmite formalitățile necesare pentru obținerea certificatului de deces și de înhumare.
Toate aceste demersuri au fost susținute atât prin implicarea preotului din parohie precum și a cetățenilor comunității care au dorit sa participe printr-un aport financiar la înhumarea creștinească a defunctului Moșneguțu Costel.
O comunitate unită și la bine și la rău, în jurul instituțiilor locale reprezentative!
Asta este normalitatea! Dumnezeu să-l odihnească!

18-09-2019

Comuna Saucesti va fi racordata la Sistemul National de Distributie a Gazelor Naturale!

Comuna Saucesti va fi racordata la Sistemul National de Distributie a Gazelor Naturale! In conformitate cu Ordinul comun MFP/CNSP nr. 2023/172/2019
- Proiecte aprobate pentru finantare;
- Lista proiectelor aprobate pentru finantare din FDI;
- Ordinul Presedintelui Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza nr. 267/17.09.2019 la pozitia 90 din Lista anexa;
- Comuna Saucesti, Judetul Bacau: "Infiintare retea de distributie gaze naturale in comuna Saucesti", valoare proiect - 23.395.020 lei.
Dupa aproape doi ani de munca in echipa, iata ca ceea ce am promis in Programul meu de campanie in anul 2016 este pe cale de a se realiza! Visul echipei de la nivelul executivului comunei Saucesti pe care o manageriez cu voia dumneavoastra, este pe cale sa devina realitate! Gazul mult dorit va "veni" in toate localitatile comunei Saucesti, adica: Serbesti, Siretu, Schineni, Saucesti si Bogdan Voda.
In urma intocmirii documentatiei (cerere de finantare, studii de fezabilitate, avize institutii abilitate si studii tehnice), a depunerii ei la C.N.S.P. pentru Fondul de Dezvoltare si Investitii al Guvernului Romaniei a fost aprobat acest vast proiect pentru Cetatenii din comuna Saucesti.
- Multumim intregii echipe de parlamentari PSD de Bacau pentru sprijinul acordat;
- Consiliului Judetean Bacau;
- Grupului de lucru de la nivelul Institutiei Prefectului, condus de actualul prefect Valentin Ivancea, pentru implicare profesionista in dialogul cu institutiile deconcentrate de la nivelul judetului Bacau si nu numai;
- Eurodeputatului Dragos Benea pentru prezenta permanenta in viata comunitatii locale in vederea realizarii marilor proiecte de infrastructura;
- Consiliului local al comunei Saucesti pentru modul in care s-a mobilizat in adoptarea hotararilor in speta, fara de care nu era posibila accesarea acestei finantari;
- Intregii echipe din aparatul de specialitate al primarului comunei Saucesti pentru profesionalismul de care au dat si dau dovada;
- Cetatenilor comunei care ne-au impulsionat in demersurile noastre cu increderea in capacitatile administrative ale echipei din aparatul de specialitate al primarului!
Poate unii vor crede ca e mare lista de multumiri! Dar este cea mai mare realizare a noastra a tuturor, pentru viitorul acestei frumoase comune si cred ca fiecare dintre cei mai sus mentionati au avut o contributie benefica pentru intregul demers administrativ.
Da! Spunem deschis si apasat:
NE TINEM DE CUVANT!

 

PRIMAR,
VALENTIN MANEA

 

18-09-2019

Colectarea deșeurilor menajere

Ca urmare a unor defecțiuni tehnice ale mașinii de colectare a gunoiului menajer, vă informăm că preluarea deșeurilor menajere din satele Schineni, Siretu și Șerbești se va desfășura în după-amiaza zilei de 18.09.2019, finalizându-se în data de 19.09.2019.

 

 

26-08-2019

Program INTESPO pentru tineri

Primăria Săucești în colaborare cu Agenția județeană de Ocupare a Forțelor de muncă Bacău, organizează o sesiune de prezentare prin programul INTESPO

26-08-2019

ANUNȚ COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU

ANUNȚ COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU

14-08-2019

„Crosul copiilor” în Comuna Săucești

Vineri, 16 august 2019, sub egida zilelelor Comunei Săucești va avea loc „Crosul copiilor”.

Astfel, începând cu ora 9:00, sunt asteptați să participe copii din clasele I-IV, traseul fiind următorul: Părculețul din fața Bibliotecii - str. I.S. Sturdza - str. Salcâmului (Dispensar) -  str. Morăriței - Primăria Comunei Săucești.

Pentru copii din clasele V-VIII, crosul va începe la ora 09:30 pe traseul: Părculețul din fața Bibliotecii - str. I.S. Sturdza - str. Orizontului - str. Morăriței - Primăria Comunei Săucești.

 

Vă asteptăm cu drag!

14-08-2019

În atenția cetățenilor

Având în vedere faptul că în perioada 15 și 16 august 2019 se vor desfășura Zilele Comunei Săucești, vă aducem la cunoștință că traficul din zona centrală a Comunei va fi restricționat.

Tratament avio pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a căpușelor în Comuna Săucești
08-08-2019

Tratament avio pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a căpușelor în Comuna Săucești

În atenția cetățenilor comunei Săucești
Primăria Comunei Săucești, va efectua luni, 12 august 2019, tratamentul pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a căpușelor. Acesta se va aplica în intervalul orar 06.00-10.30, în condiţii meteorologice favorabile, pe o suprafață totală de 600 hectare și constă în pulverizarea aeriană ultrafină a substanțelor de combatare a țânțarilor, muștelor și a căpușelor.
Substanțele folosite sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide. Așadar, facem apel la toți crescătorii de albine, să ne sprijine în acest demers și să țină albinele închise în intervalul orar 06.00 - 10.30.
Vă mulțumim !
Conducerea Primăriei Săucești

17-07-2019

Mentenanta Sistem de Iluminat Public

În atenția locuitorilor Comunei Săucești
Vă anunțăm că astăzi 17.07.2019 se efectueză lucrări de mentenență la Sistem de Iluminat Public, mai exact la modulele de programare ale sistemului.
Conducerea Primăriei Săucești

17-07-2019

Remediere Avarie Sistem de Distribuție Apă

Remediere Avarie Sistem de Distribuție Apă
Aducem la cunoștința locuitorilor comunei Săucești că avaria la Sistemul de Distribuție Apă a fost remediată înainte de termenul estimat inițial, astfel, în momentul de față s-a început încărcarea instalației cu apă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Conducerea Primăriei Săucești!

16-07-2019

Avarie Sistem de Distribuție Apă

Avarie Sistem de Distribuție Apă
Datorită unei avarii apărute la rețeaua de distribuție a apei, vă informăm că începând cu data de 16.07.2019 orele 22 și până în data de 17.07.2019 orele 22 se va sista furnizarea apei potabile în satele Săucești, Schineni și Bogdan Vodă.
Echipa de intervenție a Companieie Regionale de Apă a lucrat toată noaptea pentru remedierea problemei apărute și estimează că în cursul zilei de astăzi, 17.07.2019 orele 16 - 18, se va începe încărcarea rezervoarelor cu apă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Conducerea Primăriei Săucești

05-07-2019

Închidere temporară str. Turnului

Datorită lucrărilor de așternere covor asfaltic ce se efectuează în localitățile Bogdan Vodă și Săucești, vă informăm că accesul în comună de pe E85 se poate face prin strada 30 Noiembrie, întrucît strada Turnului va fi închisă temporar.
Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile agenților de pază locali.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

03-07-2019

LUCRARI DE AȘTERNERE COVOR ASFALTIC STR 1 DECEMBRIE - RUTA OCOLITOARE

UAT COMUNA SAUCESTI a început astăzi 03.07.2019 Lucrările de așternere covor asfaltic pe strada 1 Decembrie în localitățile Bogdan Vodă și Săucești.
Cu această ocazie, pentru fluidizarea traficului, rugăm cetățenii comunei Săucești să folosească pentru ieșirea și intrarea în comună, ruta ocolitoare, cu intrare din str. Nucului ( magazin Inan) - Str. 9 Mai și ieșire la drumul european E85, în dreptul fostei Pensiuni Scorillo.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

Înapoi

Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează