Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeti

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Știri și evenimente

Tratament avio pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a căpușelor în Comuna Săucești
19-06-2019

Tratament avio pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a căpușelor în Comuna Săucești

În atenția cetățenilor comunei Săucești
Primăria Comunei Săucești, va efectua vineri 21 iunie 2019, tratamentul pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a căpușelor. Acesta se va aplica în intervalul orar 06.00-10.30, în condiţii meteorologice favorabile, pe o suprafață totală de 600 hectare și constă în pulverizarea aeriană ultrafină a substanțelor de combatare a țânțarilor, muștelor și a căpușelor.
Substanțele folosite sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide. Așadar, facem apel la toți crescătorii de albine, să ne sprijine în acest demers și să țină albinele închise în intervalul orar 06.00 - 10.30.

Vă mulțumim !
Conducerea Primăriei Săucești

 

12-06-2019

Anunț privind depozitarea deșeurilor

În atenția locuitorilor Comunei Săucești.

 

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor, Primăria Comunei Săucești pune la dispoziția locuitorilor, recipiente specializate pentru realizarea de compost (crengi, iarbă, resturi vegetale), în baza solicitărilor depuse la sediul Primăriei.
Reamintim populației comunei că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este strict interzisă depozitarea deșeurilor voluminoase (crengi, iarbă, resturi vegetale, moluz, resturi construcții, etc) în pubelele distribuite pentru colectarea deșeurilor municipale.

În cazul nerespectării acestor prevederi, se vor aplica sancțiunile contravenționale corespunzătoare în baza dovezilor preluate la momentul constatării contravenției.


               Conducerea Primăriei Săucești!

 

 

Anunț privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală
16-05-2019

Anunț privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală

Tinerii cu domiciliul pe raza unității administrativ-teritoriale comuna Săucești pot beneficia de prevederile Legii nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate privată

18-04-2019

Anunt servicii salubritate

Ca urmare a adresei nr. 3082/15.04.2019 emisă de către S.C. SOMA S.R.L. vă informăm cu privire la programul de ridicare a gunoiului menajer pe perioada sărbătorilor pascale.
Întrucât zilele de 29.04.2019 și 30.04.2019 sunt declarate nelucrătoare nu vor fi prestate serviciile de salubritate, astfel gunoiul menajer se va ridica începând cu data de 06.05.2019.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Conducerea Primăriei Săucești!

08-04-2019

Lucrări Sistem de Alimentare cu Apă

Lucrări Sistem de Alimentare cu Apă
Întrucât se apropie Sărbătorile Pascale și se dorește ca în acea perioadă Sistemul de Alimentare cu Apă să functioneze în parametri normali, S.C. CRAB S.A. va sista furnizarea apei potabile în comuna Săucești în perioada 09-10.04.2019 pentru remedierea tuturor avariilor existente la această data.
Vă vom ține la curent cu stadiul lucrărilor efectuate.

Conducerea Primăriei Săucești

 

05-04-2019

Remediere Avarie Sistem de Distribuție Apă

Remediere Avarie Sistem de Distribuție Apă

03-04-2019

Avarie Sistem de Distribuție Apă

Avarie Sistem de Distribuție Apă

05-03-2019

În atenția cetățenilor

Privitor la lucrările de construire a variantei de ocolire a Municipiului Bacau ce se vor executa pe raza comunei Săucești

Înapoi

Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează