Informări Urbanism

Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeti

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Anunțuri de mediu

Anunț mediu

UAT COMUNA SĂUCEȘTI, titular al proiectului "EXTINDERE REȚEA DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE, STR. CORNIȘEI, SAT BOGDAN VODĂ, COMUNA SĂUCEȘTI, JUDEȚUL BACĂU", propus a fi amplasat în Bogdan Vodă, Str. Cornișei, comuna Săucești, județul Bacău, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău și anume: nu se supune evaluării impactului asupra mediului și nu se supuneevaluarii adecvate, pentru proiectul propus.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, Str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni – vineri între orele 08.00 – 14.00 precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Anunț mediu

COMUNA SĂUCEȘTI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare Str. Cornișei, sat Bogdan Vodă, comuna Săucești, județul Bacău", propus a fi amplasat în Str. Cornișei, sat Bogdan Vodă,comuna Săucești, județul Bacău.


Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 și la sediul Primăriei Comunei Săucești, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:00 și vineri între orele 8:00-14:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău

 

Anunț mediu

COMUNA SĂUCEȘTI, titular al proiectului "COVOR ASFALTIC PE DC 14", anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău, că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului și nu necesită evaluarea adecvată, pentru proiectul propus a se realiza în comuna Săucești, județul Bacău.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, Str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni – joi între orele 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00 precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț până la data de 06.04.2016.

 

Anunț mediu

COMUNA SĂUCEȘTI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Covor asfaltic pe DC 14", propus a fi amplasat în comuna Săucești, județul Bacău.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 și la sediul Primăriei Comunei Săucești, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:00 și vineri între orele 8:00-14:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău.

 

 

Anunț mediu

UAT COMUNA SĂUCEȘTI, titular al proiectului "AMENAJARE ȘANȚURI ȘI ACOSTAMENTE PE DC 14, SAT SAUCEȘTI, COMUNA SĂUCEȘTI, JUDEȚUL BACĂU",anunță publicul interesat asupra lucrării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău,că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str.Oituz,nr.23, în zilele de luni-joi, între orele 8.00 -16.30 și vineri între orele 8.00-14.00,precum și la următoarea adresa de internet:wwwapmbc.anpm.ro.Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 13.11.2015.

Anunț mediu

,,COMUNA SĂUCEȘTI,, titular al proiectului ,, Modernizare drumuri comunale si satesti, in satele Saucesti, Schineni si Bogdan Voda, comuna Saucesti, judetul Bacau,, anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bacau, ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bacau, str.Oituz, nr.23, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16,30 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 03.11.2015.

Anunț mediu

UAT COMUNA SĂUCEȘTI, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:


"AMANAJARE ȘANȚURI ȘI ACOSTAMENTE PE DC 14 SAT SAUCEȘTI, COMUNA SĂUCEȘTI, JUDEȚUL BACĂU". Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bacău str. Oituz nr. 23 în zilele de luni -joi, între orele 8.00 -16.30 și vineri între orele 8.00-14.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Bacău.

 

ANUNT PUBLIC DEPUNERE SOLICITARE DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU ,

ANUNT PUBLIC DEPUNERE SOLICITARE DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU ,

COMUNA SĂUCEȘTI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare drumuri comunale și sătești, în satele Săucești, Schineni și Bogdan-Vodă, comuna Săucești, județul Bacău”, propus a se realiza în satele Săucești, Schineni și Bogdan-Vodă, comuna Săucești, județul Bacău. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:00 și vineri între orele 8:00-14:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău.

 

Înapoi


Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează