Informări Urbanism

Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeti

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Anunțuri

,,Comuna Saucesti, titular al PLANULUI URBANISTIC GENERAL, anunţă publicul asupra disponibilizării proiectului Planului Urbanistic General și a raportului de mediu. Documentele pot fi consultate la sediul Primăriei Săucești din localitatea Săucești, str. 1 Decembrie nr. 101, comuna Săucești, județul Bacău, și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău, str. Oituz nr. 23, în zilele lucrătoare, între orele 8-14, pe pagina de internet a Primăriei Săucești: www.primariasaucesti.ro și pe pagina de internet a APM Bacau : http://apmbc.anpm.ro.
Şedinţa de dezbatere publică a proiectului PUG și a raportului de mediu va avea loc în data de 01.10.2020, începând cu ora 12, la sediul Primăriei Săucești, în situația în care nu sunt impuse măsuri restrictive pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19.
Comentariile și propunerile publicului se primesc în scris la sediul Primăriei Săucești și al APM Bacău, până la data de 01.10.2020.
În situația prelungirii stării de alertă și a impunerii de măsuri restrictive pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19, ședința de dezbatere publică/consultarea publicului interesat se va realiza în format electronic; publicul interesat va depune toate observațiile/comentariile pe adresa de email: office@apmbc.anpm.ro.''

Înapoi


DISPOZIȚIA NR. 294 AFIȘAJ ELECTORAL 2020

Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează