Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeti

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

ANUNT MEDIU
2017-11-02 15:00:00

ANUNȚ PUBLIC
Comuna Săucești, titular al proiectului "Exploatare agregate minerale pentru refacerea infrastructurii afectate de calamități în comuna Săucești din perimetrul Amonte Saucești intermediar, comuna Săucești, mal drept, râu Siret, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare către APM Bacău, că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului și nu necesită evaluarea adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Săucești, extravilan, județul Bacău;
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Bacău, din Bacău, Str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 - 16.30 și vineri, între orele 8.00 - 14.00 precum și la următoarea adresă de internet : http://apmbc.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, pâna la data de 08.11.2017 .

PRIMAR,
Jr. MANEA VALENTIN

 

Înapoi


Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează